Karpetten belijmen

Karpetten belijmen

Voor de productie van karpetten is het aanbrengen van een antislip rug of volumefoam een veelvoorkomende oplossing. Helaas wordt dit bij veel producenten gedaan met behulp van oplosmiddellijmen die erg schadelijk zijn voor mens en milieu. BIT Hotmelt Technology biedt totaaloplossingen voor het aanbrengen van hotmelt lijmen, die milieuvriendelijk zijn.

Deze opstellingen worden gerealiseerd met een bovenloopsysteem, voorzien van lineaire geleidingen en een frame gemaakt van gecoat aluminium. De besturing is voorzien van handgrepen met geïntegreerde bediening. De lijmkop is voorzien van 20 swirlmodules, welke een egale lijmopbrengst van 800mm breed in één baan realiseert.

BIT Hotmelt Technology heeft ruime ervaring in het belijmen van karpetten, waardoor wij een passende oplossing kunnen bieden voor iedere toepassing.

Wij luisteren naar uw wensen en maken een advies op maat voor een zo efficiënt mogelijke oplossing voor uw productie. Voor deze of andere veilige en duurzame oplossingen in de karpettenbranche, zoals bijvoorbeeld randverlijming, kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over een product, dienst of heeft u een andere vraag? Informatie aanvragen