Ontwikkeling & Advies

Ontwikkeling & Advies

BIT Hotmelt Technology luistert nauw naar haar klanten en gaat altijd op zoek naar een klantgerichte oplossing of passend advies op het gebied van hotmelt apparatuur. Dit doen wij in samenwerking met of op verzoek van de klant.

Onze ervaren medewerkers geven u graag advies over de best mogelijke inzet van uw lijmapparatuur, voor een optimaal productieproces. Heeft u een verzoek of bent u opzoek naar een speciale oplossing? Uw wensen staan bij ons centraal! Samen bedenken en realiseren wij een klantgerichte, duurzame en betrouwbare oplossing. Wij zijn ervan overtuigd dat als u een product bij ons aanschaft, het product na een aantal jaar nog steeds net zo goed moet werken als voorheen.

Wij ontwikkelen een passend onderhoudsplan wat perfect past bij uw hotmelt apparatuur en productie. Daarnaast ontvangt u uitgebreid advies over de juiste voorraad onderdelen en kant-en-klare apparatuur, zodat uw productie zo snel mogelijk op gang kan komen. Wij monteren uw hotmelt apparatuur op locatie en bieden de juiste informatie aan uw operators en technisch personeel, zodat zij zorgeloos aan de slag kunnen.

Wilt u dat uw eigen personeel veilig en efficiënt werkt met hotmelt apparatuur? Hotmelt apparatuur dient secuur en veilig gebruikt te worden. Wij trainen uw werknemers en leren hen alles wat zij nodig hebben om veilig aan het werk te gaan. De cursus wordt in overleg met de klant ingepland en kan worden gehouden op locatie of bij ons BIT Hotmelt Technology in Oudewater.

Bent u op zoek naar een mogelijke oplossing of een verbetering in uw productieproces met betrekking tot uw hotmelt apparatuur? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs.

Wilt u meer informatie over een product, dienst of heeft u een andere vraag? Informatie aanvragen