Reparatieservice

Hotmelt reparatieservice

Reparatie nodig van uw Hotmelt apparatuur? De reparatieservice van BIT Hotmelt Technology biedt reparatiediensten voor al uw merken hotmelt apparatuur. Onze monteurs staan altijd voor u klaar met een passende oplossing om uw productieverlies te beperken.

De uitgebreide werkplaats van BIT Hotmelt Technology is centraal gelegen in Nederland. Onze vakkundige medewerkers verrichten hotmelt reparaties en revisies aan alle merken lijmapparatuur. Alle hotmelt reparaties worden uitvoerig getest voordat ze worden teruggestuurd of geïnstalleerd bij de klant. De kwaliteit van de reparaties die wij uitvoeren moet als nieuw zijn en gaat de deur niet uit voordat wij 100% tevreden zijn.

Onze monteurs denken altijd met u mee. Indien de reparatie of revisie kosten te hoog oplopen, zoeken de monteurs naar de beste, meest praktische oplossing. Dit gebeurt altijd in overleg met de klant. Ook bieden wij u de mogelijkheid om eventuele testprocedures gezamenlijk op te stellen zodat uw apparatuur volledig betrouwbaar en als nieuw bij u terugkomt.

Reparatieservice BIT Hotmelt

Wilt u meer informatie over een product, dienst of heeft u een andere vraag? Informatie aanvragen