Over ons

Hotmelt apparatuur en service van hoge kwaliteit

BIT Hotmelt Technology is een van de vooraanstaande leveranciers van hotmelt apparatuur in de Benelux. Wij leveren hotmelt (lijm)apparatuur inclusief bijbehorende service en onderhoud. Dit doen wij zowel op locatie als in onze werkplaats in Oudewater. Onze relaties bestaan voornamelijk uit nationale en internationale productiebedrijven binnen uiteenlopende branches.

BIT Hotmelt Technology levert hotmelt apparatuur voor standaard toepassingen of maatgerichte oplossingen. Zo ontwikkelen BIT-medewerkers lijmapparatuur voor onder andere het lijmen van verpakkingen, autostoelen, isolatiematerialen, karpetten, aanrechtbladen en nog veel meer. Wij zoeken altijd naar betrouwbare en innovatieve oplossingen.

Sinds 1981 zijn wij actief als leverancier van hotmelt apparatuur. Gestart als leverancier van onderdelen, maar inmiddels uitgegroeid tot volwaardig servicepartner.

Ons doel

Wij zoeken naar de juiste oplossingen en realiseren deze ook. Ontwikkeling en verbetering zijn dan ook belangrijke factoren bij BIT Hotmelt Technology. Ons streven is het leveren van een bijdrage aan uw productieproces waarbij continuïteit en efficiëntie centraal staan. Of het nu gaat om een hotmelt handpistool, een complete installatie, de hotmelt service of het onderhoud, u kunt voor alle hotmelt apparatuur en bijbehorende diensten bij ons terecht.

Over ons BIT Hotmelt Technology

Onderhoud & service

Om de continuïteit van uw hotmelt apparatuur te waarborgen, voeren onze VCA gecertificeerde monteurs onderhoud uit op locatie. Dit is een zeer belangrijk speerpunt binnen ons bedrijf. Om onderhoud uit te voeren op locatie maken wij gebruik van mobiele werkplaatsen. Dit zijn compleet ingerichte service auto’s voorzien van onderdelen, reinigingsapparatuur en diverse gereedschappen.

Over ons BIT Hotmelt Technology oudewater

Hotmelt apparatuur is onze corebusiness en bestaat voornamelijk uit:

  • Leveren van hotmelt units en onderdelen uit voorraad
  • Realiseren van klantgerichte oplossingen
  • Uitvoeren van preventief onderhoud op locatie (of in onze werkplaats in Oudewater)
  • Relaties voorzien van efficiënt en professioneel advies
  • Verhelpen van storingen (24/7)

Onze onderhoud- en servicediensten gelden voor alle merken lijmapparatuur waaronder Meler, Nordson, Robatech en UES.

Partner van Meler

Sinds 2014 zijn wij officieel partner van Meler. Dit partnerschap zijn wij aangegaan vanwege de hoge kwaliteit in producten en services die Meler biedt. Deze producten en de manier van werken sluit goed aan bij onze visie.

Heeft u interesse?

Indien u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden voor uw bedrijf, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!

Wilt u meer informatie over een product, dienst of heeft u een andere vraag? Informatie aanvragen