Installatie & reparatie

Hotmelt installatie en reparatie

Wilt u uw hotmelt lijm apparatuur veilig en vakkundig geïnstalleerd hebben? Ons gedreven en ervaren team van installateurs voeren de installatiewerkzaamheden van uw hotmelt apparatuur en/of onderdelen uit. Ook voor de reparatie van uw hotmelt apparatuur kunt u bij ons terecht.

Installatie van hotmelt apparatuur

Bij het aanschaffen van hotmelt apparatuur wilt u ervan verzekerd zijn dat deze apparatuur optimaal en veilig werkt. Daarom installeren wij uw hotmelt apparatuur graag veilig en vakkundig voor u op locatie. Bij BIT Hotmelt Technology bent u verzekerd van de beste én veiligste installatieservice. Wij luisteren naar uw wensen en realiseren een klantgerichte en op maat gemaakte oplossing. Alle werkzaamheden worden volgens de richtlijnen uitgevoerd.

Uiteraard kunt u ook voor de levering van hotmelt besturingen of systemen bij ons terecht. BIT Hotmelt Technology neemt het gehele installatieproces voor u uit handen, zodat u veilig gebruik kunt maken van uw hotmelt apparatuur.

Meer weten over de installatie van uw hotmelt apparatuur? Neem hier contact met ons op.

Reparatieservice BIT Hotmelt
Installatie BIT Hotmelt

Reparatie van hotmelt apparatuur

Is uw hotmelt apparatuur toe aan reparatie? Onze vakkundige medewerkers verrichten hotmelt reparaties en revisies aan alle merken lijmapparatuur. Alle hotmelt reparaties worden uitvoerig getest voordat ze worden teruggestuurd of geïnstalleerd bij de klant. De kwaliteit van de reparaties die wij uitvoeren moet als nieuw zijn en gaat de deur niet uit voordat wij 100% tevreden zijn. De uitgebreide werkplaats van BIT Hotmelt Technology is centraal gelegen in Nederland en eenvoudig te bereiken.

Onze monteurs denken met u mee. Indien de reparatie of revisie kosten te hoog oplopen, zoeken de monteurs naar de beste oplossing voor uw situatie. Dit gebeurt altijd in overleg met de klant.

Meer weten over de reparatie van uw hotmelt apparatuur? Neem hier contact met ons op.

Hotmelt apparatuur

BIT Hotmelt Technology levert hotmelt apparatuur voor standaard en op maat gemaakte toepassingen. Zo ontwikkelen BIT-medewerkers lijmapparatuur voor onder andere het lijmen van verpakkingen, autostoelen, isolatiematerialen, karpetten, aanrechtbladen en nog veel meer. Wij zoeken altijd naar betrouwbare en innovatieve oplossingen.

Wilt u meer informatie over de installatie of reparatie van uw hotmelt apparatuur of heeft u een andere vraag? Informatie aanvragen