FAQ: Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over de producten van BIT Hotmelt Technology? Of wilt u meer weten over de werking en/of mogelijkheden van onze producten? In onze FAQ vindt u veelgestelde vragen en antwoorden. Kunt u het antwoord op uw vraag niet terugvinden in onze FAQ? Neem dan gerust contact met ons op!

FAQ

Kunnen jullie ons advies geven over welke hotmelt wij moeten te gebruiken?

Jazeker! De ervaren medewerkers van BIT Hotmelt Technology geven u graag advies over de best mogelijke inzet van uw lijmapparatuur, voor een optimaal productieproces. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voeren jullie ook onderhoud uit aan mijn hotmelt apparatuur?

Wij ontwikkelen een passend onderhoudsplan voor uw hotmelt apparatuur en productie. Daarnaast ontvangt u uitgebreid advies over de juiste voorraad onderdelen en kant-en-klare apparatuur, zodat uw productie zo snel mogelijk op gang kan komen.

Monteren jullie ook hotmelt apparatuur op locatie?

Wij monteren uw hotmelt apparatuur op locatie en bieden de juiste informatie aan uw operators en technisch personeel, zodat zij zorgeloos aan de slag kunnen.

Zijn jullie producten ook compatibel met andere merken?

Ja, de producten van BIT Hotmelt Technology zijn compatibel met andere merken. Zo zijn onze hotmelt units compatibel met Nordson, Robatech, Melton en vele andere merken.

Maken jullie ook speciale hotmelt oplossingen op maat?

Heeft u een verzoek of bent u opzoek naar een speciale oplossing? Uw wensen staan bij ons centraal! Samen bedenken en realiseren wij een klantgerichte, duurzame en betrouwbare oplossing om uw productie te optimaliseren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wat is hotmelt lijm?

Hotmelt staat ook wel bekend als bekend als HMA, smeltlijm, warme lijm en als lijmpatronen en lijmsticks. De lijm kleeft al snel na applicatie, doordat de hotmelt snel afkoelt vanaf zijn applicatietemperatuur. Onze hotmelt apparatuur is perfect te gebruiken voor het verlijmen van verpakkingen, autostoelen, isolatiematerialen, karpetten, aanrechtbladen en nog veel meer.

Is hotmelt bruikbaar op kartonnen pallets?

Ja, hotmelt is zeker bruikbaar op kartonnen pallets. Zo verlijmen wij bijvoorbeeld groente- en fruitdozen, verzorgen wij de productie van bloemendozen, het samenstellen van honingraat kartonnen pallets en productie van kartonnen kokers.

Bieden jullie ook reparatieservice?

BIT Hotmelt Technologie biedt hotmelt reparatieservice aan alle merken lijmapparatuur. Hierbij moet de kwaliteit van de reparatie die wij uitvoeren als nieuw zijn en gaat het apparaat de deur niet uit voordat wij 100% tevreden zijn.

Zijn er ook handleidingen van hotmelt producten?

Ja, op alle productpagina’s zijn handleidingen te zien. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Wilt u meer informatie over een product, dienst of heeft u een andere vraag die u niet in onze FAQ kunt terugvinden? Informatie aanvragen